Is Pim echt zijn rijbewijs kwijt?

je ziet dat Ruben het doorknipt maar is dat fake?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja is echt hij moet opnieuw lessen volgen en slagen dan krijgt hij opnieuw een rijbewijs

Lijkt mij dat het alleen voor de show was, iemand kan niet zomaar iemand anders' rijbewijs doorknippen.

ja hij is hem echt kwijt , hij kan totaal niet rijden , heeft Ruben het ziekenhuis ingereden en is echt een gevaar op de weg dus hij moet en dat zei Ruben ook , nieuwe rijlessen nemen en dat wordt volgens mij ook geregeld door het programma , want zoals hij rijdt dat kan gewoon niet , het had ook heel anders met Ruben af kunnen lopen want hij maakte een smakkerd

Nee er is geen officiele instantie geweest die zijn rijbewijs heeft ingenomen. Dus dat kan alleen als hij vrijwillig afstand doet van zijn rijbewijs en dat zal hij dan moeten doen bij het CBS. Hij kan natuurlijk wel gewoon nog eens rijles nemen maar zijn rijbewijs hoeft hij echt niet nog eens te halen.

Nee, hij is niet officieel zijn rijbewijs kwijt. Het is symbolisch en hopelijk gaat Pim al de adviezen opvolgen. Ja. hij knipt hem echt door. Maar is hij daardoor officieel zijn rijbewijs kwijt? Neen. Hij kan met de 2 stukken gewoon naar de gemeente en een nieuwe aanvragen. Hij staat namelijk bij het RDW geregistreerd als houder rijbewijs cat B. De enige die bij een persoon een rijbewijs ongeldig kan verklaren is het openbaar ministerie en alleen deze kan een rijontzegging van bepaalde of onbepaalde tijd opleggen. Of het CBR bij leeftijdskeuring. Stel jouw kind knipt even jouw rijbewijs door, moet je dan opnieuw lessen volgen? Nee, gewoon een nieuwe aanvragen. Een kapot of gescheurd rijbewijs ontneemt niet jouw rijbevoegdheid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100