Kan ik digitale televisie op meerdere televisies kijken met maar 1 digitale ontvanger?

Ik heb overigens een abonnement bij ziggo

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

kan helaas niet inderdaad, een ontvanger is 65 euro dus de schade valt wel mee

nee helaas niet mogelijk Toegevoegd na 2 minuten: je zou het wel op deze manier kunnen proberen,maar dan kan je net zo goed een decoder aanschaffen http://www.tvjoost.nl/meerdere-tvs-aansluiten-met-1-digitaal-abonnement

Nee, dat kan helaas niet. Voor ieder tv toestel heb je een eigen ontvanger nodig. Wij hebben hier 2 televisies en daarvoor 2 ontvangers. Geen idee natuurlijk wat er tegenwoordig mogelijk is met een hoop bedrading enzo, maar de bedoeling is dat je per tv één ontvanger aansluit.

Volgens mij niet, en daarbij zou het niet handig zijn. met slechts 1 receiver kijk je verplicht naar de zender waar op de tv MET kastje ook naar gekeken word, en je kunt alleen op het kastje met de afstandsbediening het kanaal wisselen..Stel je zet de 2e tv boven neer moet je om een zender te verwisselen naar beneden lopen. De beste optie is toch echt om een extra ontvanger aan te schaffen :-)

nee dat kan niet

De nieuwere TV's hebben de digitale ontvanger al ingebouwd. Dus voor de nieuwere TV's is het antwoord: Ja, MITS je nog een extra SMARTCARD van Ziggo koopt. (Kosten bijna € 40,=)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100