waarom gaat mijn galaxy a50 niet meer aan na oververhitgeraakt te zijn?

ik zat op mijn telefoon nieuws te kijken en uit het niets zegt de telefoon dat hij overhit raakt )voelt nieteens warm aan.) ik dacht dat het door mijn hoesje kwam dat ik net had binnengekregen en haalde de telefoon uit het hoesje. het werkte even maar daarna opnieuw uit het niks waarschuwing voor overhit. (telefoon nog steeds niet warm, bijna koel zelfs)
daarna zegt de telefoon dat hij uitschakelt omdat hij overhit geraakt was. dat was 2 uur geleden. sinsdien krijg ik hem niet meer aan. alle knoppen geprobeert ook opladen. ook een soft reset geprobeert. lijkt wel of hij dood is gegaan. heb deze telefoon nu sinds begin juni. kan iemand me alstublieft helpen? als u meer info nodig heeft beantwoord ik dat graag. alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Eerst zo mogelijk morgen bellen naar de helpdesk, want dit toestel is gloednieuw. Dan wil het nog wel eens eventjes helpen om hem op te starten met de oplaadkabel erin, zodat je even iets kunt doen voor hij weer denk te warm te zijn. Er zijn 2 soorten opladers: telefoon oplader of tablet oplader. De tablet oplader is veel te sterk voor een telefoon, waardoor uiteindelijk de batterij krom trekt. Je hebt de goede oplader?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100