Hoe vaak is het mogelijk dat losse witgoed-apparatuur compatibel om de plek van inbouw keukenapparatuur (koelkast / vaatwasser) over te nemen?

Ik ga verhuizen en waarschijnlijk wil ik mijn losse witgoedapparatuur gebruiken als vervanging van de bestaande flink verourdere ingebouwde witgoedapparatuur, mits de maten precies hetzelfde zijn. Ik krijg volgende week pas de sleutel en weet ook niet hoe ik hier achter moet komen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Inbouw apparatuur heeft andere buitenmaten omdat het "omhulsel" er niet omheen zit dus zeg maar een kale vaatwasser of koelkast. Ook zijn vrijstaande apparaten vaak niet geschikt om in te bouwen vanwege de warmte afvoer. Kortom meestal kun je standalone apparatuur niet gebruiken als inbouw apparatuur

Veel maten zijn standaard, sowieso de breedte. In de hoogte is vaak wel wat te veranderen in de kasten. Een kleinere koelkast past ook wel, dan blijft er aan de bovenkant gewoon wat ruimte over. Eventueel kan je daar een plank op leggen. Meten is zeker weten, maar om nou te gaan inbreken.. Als het leegstaat is het vaak mogelijk om alles op te meten samen met iemand van de verhuurder. Zodat je bijvoorbeeld al vloerbedekking kan bestellen. Als er nog iemand woont gewoon aanbellen en vragen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100