Het lampje van mijn koelkast is heel warm een daardoor de bovenste plank + spullen erop ook, hoe kan ik dit probleem oplossen?

Sinds enkele dagen is de bovenste plank erg warm en de overige treden ook warmer als normaal, waardoor de melk er niet echt lekkerder op gaat smaken. Net voelde het lampje ook heel erg warm aan. Is mijn koelkast kapot of kan ik dit probleem simpel oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Lamp vervangen door een lamp die niet warm wordt lijkt me.

Thermostaat lijkt defect,best eens laten nakijken door technieker.

Controleren of het lampje uitgaat als je de deur sluit. Normaal heeft het lampje niet de tijd om zo warm te worden.

Dan lijkt het er op dat er een probleem is met het schakelaartje van je lampje, want hij hoort alleen aan te gaan als je de koelkast open doet. Dat is zelden lang genoeg om het lampje echt warm te laten worden. Blijft de deur misschien op een kiertje staan? Dan kun je kijken of dichtduwen helpt, of dat je iets kunt veranderen aan de afstelling van de deur, of dat je de magneetrubbers van de deur kunt vervangen. Anders moet het schakelaartje misschien gerepareerd worden. Als dat niet kan, zou je het lampje ook nog kunnen vervangen door een led-lampje. Die geven nagenoeg geen warmte af.

neem het oude lampje mee naar een gamma of zoiets , daar zijn lampen te koop in LED ook met schroefdraad , ook blokker heeft tegenwoordig veel , drie voordelen LED geeft geen warmte af , en gebruikt veel minder stroom en gaat jaren mee , nadeel ze zijn wat duurder in prijs , suc6

Er zit er schakelaartje die bedient word zodra de deur dicht/open gaat Als de deur bijna dicht is zul je door de kier zien dat het licht uit gaat ( als het goed is Gaat ie niet uit zul je het knopje op de schakelaar op een andere stand moeten zetten (aan/uit/schakelend) Nu kun je nog eens de deur op een kiertje kunnen zetten en moet je kunnen zien dat het lampje uit gaat Als ie toch niet uit gaat zou ik liever geen lampje in de koelkast hebben, als de plek waar de koelkast staat goed verlicht is heb je dat lampje niet echt nodig. Lijkt me niet dat het aan de rubbers ligt, het schakelaartje werkt ruim voor de deur helemaal dicht is al en niet op de laatste 3 of 4 mm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100