wat is goede eierkoker?

wij hadden een eierkoker maar die is stuk gegaan, hij was ook niet zo goed want een zachtgekookt eitje was dan we een zachtgekookt en dan ronduit hard.
wie heeft een suggestie voor een goede eierkoker?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kieskeurig heeft alle eierkokers netjes op een rijtje gezet qua prestatie. De Krups F 234 70 kwam als beste uit de test, direct gevold dor Steba EK2. voor de complete test verwijs ik graag naar mijn toegevoegde link waar ook een prijsindicatie wordt gegeven. http://www.kieskeurig.nl/eierkoker/alle Let wel: naar mate de eieren ouder worden zakt de dooier waardoor je een harde dooier kan krijgen en de rest een z.g. 'snotei' wordt.

Bronnen:
Google.

Diverse merken zijn beschikbaar en het hangt een beetje van uw voorkeur af want in principe is elke eierkoker goed. Het probleem is dat de timer niet altijd nauwkeurig is maar dat komt hoofdzakelijk door versheid en het volume welke zelden hetzelfde is. Als u vaststelt dat u eitje telkens te hard is dan moet u niet jaren blijven kafferen op dat toestel maar uw waterhoeveelheid aanpassen. Desnoods op uw bekertje zelf streepjes zetten per hoeveelheid eitjes en per zacht/medium/hard.

Het ei er in doen, beetje water erbij , bovenkant erop draaien en hem in de magnetron zetten. Wacht even en ping! Perfect gekookt ei zonder barsten en precies naar wens.

Ik doe de eieren altijd in een (steel)pannetje, zodat ze net onder water staan. Als het water kookt, drie maken zacht laten koken en heerlijke eitjes. Waarom geld uitgeven aan zoiets eenvoudigs? Toegevoegd na 3 uur: drie minuten

Een pannetje water en een eierwekker (dat ding heet niet voor niks zo). En tegenswurrigs zijn er ook van die eiertimers die je bij in het water gooit, aan de verkleuring van de timer kun je zien hoe hard je eitje is. Te koop bij de Action voor 1,50.

De princsess eierkoker is prima je kunt hem ook tegelijk als stomer voor kleine portie`s groenten gebruiken dus 2 in een. Toegevoegd na 21 minuten: princess typenummer 261908 ooit als beste getest in 2007

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100