kan diepvriezer in garage?

wij willen diepvriezer plaatsen in garage. daar is het in de winter vaak minder dan 10 graden, bij bar weer is het zelfs mogelijk dat het licht vriest, dus iets onder 0 graden is.
bij technische specificaties vn diepvriezers en koelkasten staat dat deze in ruimte moet staan waarin het minstens 10 graden moet zijn. anders zou het apparaat niet goed werken. is dat zo? en is het dus niet verstandig daar een vriezer te plaatsen? wie weet het?

Toegevoegd na 6 dagen:
het gaat niet om koude vloer, stel dat het koud wordt,werkt dan de diepvriezer nog wel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Onze diepvriezer staat al 25 jaar in de schuur waar de temperatuur gelijk is aan de buiten temperatuur. En hij doet het nog steeds.

Onze diepvries staat ook in de garage en daar kan het in de winter ook minder dan 10° zijn. Hij werkt al 5 jaar zonder problemen. Integendeel, volgens mij zal je minder electriciteit verbruiken en je garage wordt ietsje opgewarmd door je diepvriezer

Onze diepvriezer staat al enkele decennia in de garage, hij doet 't nog steeds.

Wij hebben geen verwarming in onze garage, het is er soms steen koud, maar de vriezer blijft het doen, al jaren.

Mijn diepvriezer (kastmodel) staat al jaren in de schuur: no problem. Toegevoegd na 5 dagen: Als aanvulling op jouw aanvulling: mijn schuur is onverwarmd en tochtig. Als het vriest is het er berekoud. Het ding staat er al jaren (in kou en in hitte) en doet het altijd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100