Hoe krijg ik mijn foto's toch op mijn pc?

Ik heb mijn camera aangesloten met mijn pc. Nu reageert mijn camera niet op mijn pc (en andersom). Ik heb een Canon camera'PowerShot A580.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Klopt. Ik heb hetzelfde. Vorige week een nieuwe Canon gekocht. Ik gebruikte altijd een kaartlezer, om het kaartje met de foto' s via een usb poort te kunnen lezen. Maar nu heb ik een kaartje van 8Gb en dat wil ik in de camera laten zitten. Dan moet je dus het programma installeren, wat op de CD staat die je bij je camera geleverd hebt gekregen. Daar staat meestal ook een goed fotobewerkingsprogramma van Canon op.

Meestal zit er een CD bij die je eerst moet installeren op je pc. Anders moet je het geheugenkaartje in je pc doen als dit mogelijk is.

Alles afsluiten en opnieuw proberen. Ik heb er ook wel eens last van (heb ook een Canon).

Heb je al geprobeerd om met windows verkenner te kijken? Vaak zie je de camera dan als een externe schijf en kun je de foto's handmatig van de camera naar de computer kopieren. Als dat niet lukt, proberen om het kabeltje opnieuw aan te sluiten. Als het dan nog niet lukt, moet je waarschijnlijk de software van je camera opnieuw op je pc installeren.

zorg maar eerst dat je camera aan is als je het aansluit met je pc.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100