Foto's in aparte mapjes na fotograferen, hoe komt dit?

Als ik meerdere foto's maak met mijn Canon 350D, en deze aansluit op m'n laptop, staan alle foto's in aparte mapjes. Dit is niet altijd al zo geweest, dus ligt dit aan mijn instellingen? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan staat er waarschijnlijk een instelling in je fototoestel verkeerd. Er wordt dan bijv. voor elke dag een nieuwe map gemaakt

Zeer waarschijnlijk ligt het niet zo zeer aan de instellingen van je fototoestel, maar van het programma in je PC waarmee je de foto's downloadt. Als je b.v gebruik maakt van ZoomBrowser (komt standaard in de CD met alle Canon camera's) dan is er een instelling waarmee je kan bepalen in welke "moedermap" de foto's worden opgeslagen (standaard is dat "Mijn afbeeldingen"), en of deze voor elke dag, week of maand in een aparte map bewaard moeten worden. Dat werkt op vergelijkbare wijze voor de meeste programma's. Check dus even de opties of instellingen van het programma dat je gebruikt om de foto's te downloaden, en kijk of daar je gewenste instellingen staan. Als je mij laat weten welk programma je gebruikt, kan ik je misschien gerichter helpen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100