Ik heb een Panasonic HDC-SD90 en wil een filmpje in twee scenes splitsen en opslaan. Ik heb Pinnacle 12. Hoe sla ik dit op?

Toegevoegd na 23 uur:
Nou... de scenes splitsen was dus eigenlijk het probleem niet, merk ik achteraf... want dat had ik onbewust al goed gedaan... alleen hoe sla ik het als .avi of .vcl bestand (of ander extension) op. Hij geeft nu aan .stx , zijn bestanden met die extension ook via youtube of facebook te bekijken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij is dit een camera recorder met een bandje. Je moet de camera aansluiten dmv FireWire. En de hele film op te nemen. 1. Ga naar de tab opnemen en selecteer je dv camcorder. 2. Daarna druk je op de knop opnemen. 3. Wachten totdat de hele band is opgenomen 4. Zodra de film is opgenomen druk je op de tab bewerken. 5. Sleep nu alle shots in de tijdlijn. 6. Haal nu de helft weg dmv de DEL knop. 7. Daarna druk je op de knop film maken en maak de film! 8. Dan doe je de andere helft van de film en je hebt 2 films van een bandje! Kom je er dan nog niet uit: Mail me even: Larssinic.nl Of voeg me toe op Skype: Lars-Jacobs

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100