Bestaat er een onderwaterbehuizing die op elk type spiegelreflexcamera past?

Ik ben op zoek naar een onderwaterbehuizing voor mij Canon eos 450D, en ben tot de conclusie gekomen dat er geen speciale behuizing is voor deze camera. Is er een bepaald merk dat onderwaterbehuizingen maakt waar in principe elk soort SLR in past?

(behalve een vuilniszak, grapjas, ik weet dat je die opmerking wilde maken.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er bestaat geen onderwaterbehuizing waar alle SLR camera's in passen, want elk heeft een andere maat en de knopjes op verschillende plaatsen, dus dat zou theoretisch niet eens kunnen. ECHTER: er bestaat wel een onderwaterbehuizing voor de EOS 450D. Die kun je onder andere hier kopen: http://www.scubacam.nl/catalog/nl/ikelite-canon-eos-450d-onderwaterhuis-p-1336.html Kost wel ziek veel geld (€1.119)dus als je niet van plan bent professioneel onderwaterfotograaf te worden kun je misschien beter een goedkopere onderwatercamera er bij kopen dan de behuizing voor je huidige camera.

Geen vuilniszak, maar ietsje beter: http://www.waterproofcases.net/slr-waterproof-case.html Er zal vast wel iets in deze richting ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Toegevoegd na 1 minuut: En jawel: http://www.pixmania-pro.nl/nl/nl/r/aquapac/0_0_0/?txtSearch1=aquapac Toegevoegd na 3 minuten: Oeps, ik moet even onderzoeken of dit ook echt onderwater kan... ik weet dat ze bestaan (heb iemand zoiets bij het Great Barrier Reef zien gebruiken en dat werkte goed). Toegevoegd na 4 minuten: http://www.onderwaterhuis.nl/winkel/dicapac-wp-110.html gaat tot 5m diep.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100