Waar vind ik een simpele, handzame en relatief goedkope stabilisator voor een kleine videocamera?

Het gaat hier om een kleine home-video camera van Philips. Ik heb al hard gezocht, maar weet niet goed waar ik moet zoeken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit bedrijf verkoopt een aantal stabilizers:

Bronnen:
http://www.b-hague.co.uk/Camcorder%20Stabi...

Misschien als je op Google gaat zoeken met het trefwoord camera specialist of op het telefoonnummer van Phillips en dan kunnen zij je misschien helpen

Bij vrijwel iedere fotozaak, maar ook winkels als MediaMarkt zijn de statiefjes te koop zoals op de foto. Voordeel is dat de pootjes buigbaar zijn zodat je de camera bijvoorbeeld ook aan een trapleuning kunt vastmaken.

Ikzelf ben een Fan van de " ReadySteady pocket camcorder stabilisator " elke goede speciaalzaak verkoopt ze wel, denk ik, gewoon even Googelen!

Een klein 3-pootje vind je bij de Wibra of Action, voor respectievelijk € 0,99 en € 1,49 Als je al een bewogen filmpje hebt kun je het verbeteren met virtualdub en de deshaker. Ik heb zelf een VadoHD en die is ook nogal gevoelig. een 3-poot is natuurlijk het beste maar alles wordt dan wel statisch, achteraf stabiliseren kost wat tijd van je pc maar de resultaten zijn verbluffend.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=vKJc3wnQEUg

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100