Weet iemand een goede camera voor dit gebruik?

Ik heb niet echt veel verstand van camera's, dus ik vraag het hier even. Ik wil een camera met een snelle processor en een snelle sluitertijd. En het zoombereik moet ook redelijk zijn. De details moeten middelmatig goed zijn.

Ik ga de camera gebruiken voor actiefoto's te maken van mijn hond, dus vandaar de eisen. Het maakt me niets uit hoeveel hij kost, maar een lage prijs is altijd wenselijk. Verder wil ik een compacte camera, waar geen lenzen op kunnen/hoeven.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als ik jou was zou ik eens kijken naar de Panasonic Lumix serie. De TZ10 kan wel eens precies zijn wat je zoekt. Ik heb zijn voorganger, de TZ7 en ben er meer dan tevreden mee. Had niet verwacht dat zo'n klein dingetje zo goed is, zowel qua snelheid als qua kwaliteit. Daarnaast kun je er ook prima filmpjes mee maken. http://www.letsgodigital.org/nl/24919/panasonic-lumix-tz10/

Voor ongeveer €265,- de Fujifilm FinePix HS10 of de Nikon Coolpix S9100 Zwart. Voor ongeveer €150,- de Fujifilm FinePix S2000HD Zwart of de Canon Powershot SX130 IS Zwart. Heb je ook nog wat keuze. ;) De duurdere hebben meer functies en zijn uiteraard beter. (Dit zijn alle 4 goede camera's en Fujifilm, Nikon en Canon zitten in de top 5 cameramerken)

dan toch maar een digitale spiegelreflex? bijvoorbeeld de Nikon D3100 aangevuld met een 18-200mm lens of 18-135mm, dan hoef je eigenlijk nooit een lens te vervangen en heb je een 'vast-toestel'

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100