Worden wij steeds door elkaar geschud?

Dit lijkt misschien op een rare vraag, maar het is gebaseerd op een (volgens mijzelf) logische beredenering.

Vandaag de dag zijn er heel veel draadloze technieken, deze technieken werken op een bepaalde frequentie. Een radiografisch bestuurbare auto werkt bijvoorbeeld op 2 - 2,4 GHz. Er worden trillingen verzonden door de lucht die geluid maken op die frequentie. Gezien ons menselijk maar heel beperkt is (20 Hz - 20 KHz. Kunnen wij deze geluiden niet horen. Maar ze zijn er wél.

Gezien er dus eigenlijk geluid wordt verstuurd, en geluid een trilling is. Vraag is mij af of wij, als mens en dier, constant heel snel door elkaar worden geschudt? Denk bijvoorbeeld aan de frequentie van een LED lampje, die knippert ook de hele tijd op ongeveer 50 Hz, maar dat gaat te snel voor het menselijk oog om waar te nemen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Door elkaar geschud is overdreven maar minimaal vibreren of vibratie opvangen ja dat doet ons lichaam wel, echter heet het geen vibratie maar straling dat heeft te maken met de hoogte van de frequentie, de trilling is dan voor ons mensen niet voelbaar maar wel aanwezig. Er zijn ook mensen die lijden aan stralingsziekte en niet kunnen leven in de nabijheid van een zendmast voor telefonie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100