Welke mengpaneel heb ik nodig als we samen muziek willen maken? (zie uitleg)

Wij willen samen musiceren (elektr. piano, semi-ac. gitaar, zang) en dat willen we over de hoofdtelefoon kunnen horen. Elk instrument/zang willen we een beetje kunnen aanpassen (hoog/laag/galm etc).
Welk mengpaneel heb ik hiervoor nodig? Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een mengpaneel? En is zoiets te vinden onder de €250?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als ik de situatie zo inzie zit ik te denken over het volgende product : http://www.bax-shop.nl/analoog-mengpaneel/behringer-xenyx-q1202usb-pa-en-studio-mixer Heeft een usb interface zodat als gewenst zang ook opgenomen kan worden . Het kan natuurlijk nog groter en beter : http://www.bax-shop.nl/analoog-mengpaneel/behringer-xenyx-x1622usb-pa-en-studio-mixer Toegevoegd na 4 minuten: Ps , als je met hoofdtelefoons alles wil beluisteren is een hoofdtelefoonvoorversterker wel aangeraden . Kortom een output van de mixer gaan naar de versterker en er kunnen zo 4 hoofdtelefoons erop aangesloten worden . : http://www.bax-shop.nl/hoofdtelefoon-versterker/behringer-microamp-ha-400-hoofdtelefoon-versterker/product-details.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100