Is er compacte bluetooth elektronica om geluid uit te wisselen?

Ik zou graag draadloos muziek willen luisteren op mijn koptelefoon door muziek van mijn laptop naar mijn koptelefoon via bluetooth te verzenden. Nu weet ik dat er apparaten zijn die geluid via bluetooth kunnen ontvangen (zoals de Logitech Bluetooth audio adapter of de Logitech wireless speaker adapter ) maar deze zijn redelijk groot en de hebben geen verzender. Ook zijn er losse verzenders (van die usb-sticks die je in je laptop gaan kunt steken en er een bluetooth signaal van het geluid maken), deze zijn wel klein maar hebben geen ontvangers.

Ik zoek dus eigenlijk naar een bluetooth verzender en ontvanger setje van niet al te groot formaat. Een apparaatje dat ik als 3.5 mm audio-jack (of als USB-stick) in mijn laptop kan doen, dat mijn geluid verzend en een apparaatje waarin ik de 3.5 mm audio-jack van mijn koptelefoon in kan doen dat het geluids signaal ontvangt.

Ik heb dit zelf nog niet kunnen vinden.

Bij voorbaat dank,
Job Groenendaal

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hallo Rob, je hebt voldoende aan een setje zoals ik op DealExtreme vond. In plaats van de meegeleverde dopjes sluit je jouw koptelefoon aan en koppelt het apparaatje met een willekeurige bluetoothbron. Als jouw laptop geen bluetooth intern heeft dan heb je een USB-bluetooth adaptertje erbij nodig, die zijn overal ruim verkrijgbaar. Het setje is ook te koppelen met je GSM, het heeft een ingebouwd microfoontje. Voor € 14,87 sturen ze het gratis naar je toe. Ik bestel er regelmatig, werkt zeer betrouwbaar maar verzenden duurt wel enkele weken.

Bronnen:
http://www.dx.com/nl/p/jabees-is901-univer...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100