hoe werkt een draadloze hoofdtelefoon?

heb je er internet voor nodig?
of moet ie signalen ontvangen van iets? etc...

~draadloze hoofdtelefoon mp3~

Toegevoegd na 2 uur:
met een sd kaart erin

Toegevoegd na 2 uur:
dus geen bluetooth hoofdtelefoon

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Beste minttt, de meeste draadloze koptelefoons werken met een telefoon via bluetooth. Misschien is dit niet zo op een mp3 speler.. Wel weet ik zeker dat hij niet via Wi-Fi zal werken. Is de koptelefoon van het plaatje de koptelefoon die je van plan bent te gaan kopen? Als dat zo is dan denk ik dat het kastje die ook op het plaatje staat ingeplugd moet worden in je mp3 speler en zal het kastje je mp3 speler verbinden met je koptelefoon. Hopelijk heb je wat aan dit antwoord en heb ik je verder geholpen.

je plugt dat stekkertje in je mobiel. Je laad de hoofdtelefoon op en je hebt verbinding. Toegevoegd na 22 seconden: je hebt dan verbinding met je mp3. geen internet nodig dus

Nee je hebt geen internet nodig. Draadloze koptelefoons koppelen met bluetooth.

Dat ligt aan de koptelefoon. Maar je hebt normaliter een afspelend apparaat nodig(MP3 speler, discman, telefoon, PC) en daar stop je de zender in of de zender zit ingebouwd in de speler (bluetooth). Je hebt dan geen draad tussen de speler en de koptelefoon. Je zal ook vast koptelefoons hebben met ingebouwde FM-ontvanger of je zou zelfs een koptelefoon met SIM-kaart kunnen bedenken, maar vaak wordt een draadloze koptelerfoon gewoon gebruikt icm een apparaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100