hoe heet een apparaatje die je op je speaker zet en dan vervolgens met bluetooth kan bedienen?

Ik wil weten hoe een apparaatje heet, die je op je speaker zet en hem vervolgens met je Phone of zoiets te bedienen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het ligt eraan wat je precies bedoelt, wat je zoekt is namelijk niet helemaal duidelijk. Als je een speaker bedoelt, waarop je het geluid van je telefoon kunt afspelen op afstand dan kun je bijvoorbeeld its nemen als: http://www.logitech.com/nl-nl/product/x100-mobile-wireless-speaker?crid=1548 Echter als je iets zoekt waarmee je bijvoorbeeld je audiosysteem die je al aanwezig hebt (mits een PC) op afstand kan bedienen (als een stereo toren, radio o.i.d.), dan is dat helaas niet mogelijk. Een extern apparaatje kan een radio/stereo namelijk niet vertellen dat hij harder of zachter moet of een andere zender moet wisselen. Apparaten (bijvoorbeeld een Smart TV of PC) moeten namelijk 'slim' genoeg zijn om de invoer van je telefoon te begrijpen. Ik hoop dat hiermee je vraag is beantwoord. Of je kunt de vraag duidelijker stellen. Toegevoegd na 29 minuten: Op het gelinkte Logitech Product kun je ook een losse speakerset aansluiten die je al hebt via Jack.

Volgens mij bedoel je een bluetooth dongel: http://bluetoothdongle.nl/

Als jouw speaker een ingebouwde versterker heeft met een lijningang dan kun je een bluetoothontvanger gebruiken. Je kunt dan muziek van een bluetoothapparaat naar de speaker streamen. In de link vind je zo'n apparaatje voor € 30,- Meer modellen door Google zoeken met "bluetoothontvanger". Toegevoegd na 2 minuten: Als je een speaker hebt waar je een iPod op kunt plaatsen dan bestaan er zelfs types die je hierop kunt zetten: zie tweede link.

Bronnen:
http://www.conrad.nl/ce/nl/product/989084?...
http://www.wehkamp.nl/elektronica/netwerk-...

bedoel je zoiets? http://www.tinydeal.com/es/Bluetooth-Music-Receiver-A2DP-Wireless-HiFi-3-5mm-Stereo-Audio-Dongle-Adapter-MTH-116576-p-70931.html?currency=EUR&gclid=CLjAxPLSg74CFUP3wgodjHIA_A

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100