Hoe komt het dat mijn linker apple oortje minder geluid geeft?

Mijn linker apple oortje geeft opeens minder geluid.. Hoe kan je dit maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan komen door een kabelbreukje en/of door onvoorzichtig omgaan met je oortjes. De apple oortjes hebben bij mij nooit lang geleefd, vaak gaan de draadjes in het oortje zelf los of bij het gedeelte dat je in je telefoon/mp3-speler stopt. :) Misschien kan je ook even dubbelchecken of je niet je mp3 speler of je telefoon op de verkeerde instelling hebt gezet, dat het geluid zich aan een kant versterkt.

Grote kans dat het inderdaad kabelbreuk is. Als je de plug in het gaatje duwt, en je draait wat en er verandert wat zoals het bijvoorbeeld opeens harder of zachter worden van het geluid, of je hoort zelfs gekraak dan kun je er zeker van zijn dat je oortjes verleden tijd zijn.

Check dit ff: instellingen>algemeen> toegankelijkheid> monogeluid = off.. Succes

Ik heb ditzelfde nu een aantal malen gehad bij Apple-oortjes (die ik bij mijn iPhone(s)) kreeg. Na een paar maanden gebruik wordt één van de twee kanten minder luid, waardoor je zelfs moeite krijgt om de telefoongesprekken te verstaan. En een paar maanden later wordt ook de andere kant zachter, waarna je nieuwe kan gaan kopen. Het is natuurlijk geen kabelbreuk want daarvan wordt het geluid niet zachter, het valt in dat geval alleen af en toe weg. Maar wat het wel is weet ik niet. Ik houd het op "Chinese troep". Want Apple heeft dan wel de naam om "de top" te zijn, echt robuust is het niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100