moet ik 1 kabel in analog of optical stoppen? (koptelefoon)

Ik heb 1 week geleden 1 koptelefoon gekocht.
1 sharkoon x-tactic s7 voor de pc.
Alles werkt gewoon maar op de handleiding staat dat ik 1 kabel in de optical moet stoppen en dat die kabel in me computer moet.
Het probleem is dus dat die kabel niet past op mijn computer.
Ik kan hem nergens op aansluiten.
Wat is hier het effect van?
En moet ik proberen om met 1 kabel de analog aan te sluiten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nou je hebt een surround hoofdtelefoon gekocht. Via de analoge audio uitgang (groen) komt stereo geluid. Nou weet ik niet of de USB stekker de andere 6 kanalen* + power geeft, anders kom je met een stereokoptelefoon te zitten. (*zou heel apart zijn, want dan heb je 2 audiodevices) Het effect zou dus kunnen zijn dat je geen 7.1 maar 2.0 headset overhoudt terwijl je voor 7.1 bent gegaan. Je moet het overigens aansluiten zoals bij de laptop aangegeven staat: http://www.sharkoon.com/sites/default/files/ddblock/nid-2226/images/manual_pc_int_40039.pdf Als je een koptelefoon koopt van 100eu kan je er ook wel een geluidskaart van een/twee tientjes tegenaan gooien. http://tweakers.net/categorie/53/geluidskaarten/producten/#filter:Tcw9CoAwDAXgu7y5Q_1Baw_g5uQoDlIzVIpKKi7Suxt1cUl4Xx65sPFM3HoKMyx29kuE-rDf-BCbohORi6POr7BaIe7kWh8O4gh7odT5s84pwA7ItDYYkxIuftxUubwxVSazME39hlKKKd0 Let op ze hebben niet allemaal een optische uitgang.

U zou een converter kunnen kopen van analoog naar optical maar die zijn niet goedkoop. Het lijkt mij eenvoudiger en vooral goedkoper om die om te ruilen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100