Wat is een goed geluidssysteem voor op m'n tv waar ik tevens m'n iPhone op kan aansluiten?

Maximaal twee boxen plus subwoofer. Het merk Bose heeft precies wat ik zoek alleen geen aansluiting om muziek van de iPhone af te kunnen spelen...

Weet jij het antwoord?

/2500

Harman kardon. Dat is momenteel het merk voor geluids systemen. En je kan je iphone erop aansluiten. Kwalitatief iets beter dan bose. En heeft ook een dvd/ cd en media speler Het geluid is fantastisch.

Als je je telefoon via een kabel wilt aansluiten (jack-plug op je koptelefoon-uitgang) dan kun je iedere versterker (of receiver) hiervoor gebruiken. Deze oplossing kost (excl. versterker en speakers ca. 10 euro) Een oplossing met zeer goede geluidkwaliteit is een docking van Wadia de 170i transport. Ook deze kun je dan via kabels verbinden met je versterker (of receiver). Deze oplossing kost (excl. versterker en speakers ca. 500 euro nieuw en 250 euro 2ehands). Daarnaast zul je een versterker of receiver met speakers moeten aansluiten om geluid te produceren. Als je je TV ook via de versterker het geluid wilt laten verzorgen, dan dient je TV een audio-uitgang te hebben (dat hebben ze niet allemaal, gebruik je een digitennekastje of vergelijkbaar dan zit daar wel een audio-uitgang op) die je dan met kabels aan je versterker kunt koppelen. V.w.b. de versterker en speakers: bepaal een budget en ga dan zoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100