mijn in-ear oortjes geleiden altijd na ong. tien seconden weer uit of ze passen (wanneer ik een grotere maat pak) niet in mijn oor. Hoe kan dit?

Kan dit bv. komen doordat mijn oren een 'verkeerde' vorm hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet dan juist kleinere in ear dopjes gebruiken. Vaak worden er meerdere maten rubbere dopjes meegeleverd. Gebruik Small die blijven vaak perfect zitten

Als je professionele wil, kan je ze beter laten gieten . Je kan deze oortjes voor alles gebruiken. Om muziek te maken, maar ook om muziek te luisteren.

Dit kan meerdere oorzeken hebben. Je moet sowieso alle geltips een keer proberen. Sommige geltips passen in eerste instantie niet, maar na een minuutje, als ze warm zijn geworden van het oor, wel. Je kan ook gebruik maken van foam tips. Hele goede zijn bijv. de comply foam tips. Niet echt goedkoop, maar ze kunnen nooit uit je oren glijden. Verder zoals al is genoemd kun je een seal passend voor jouw oren aan laten meten. Dit is wel de duurste vorm. Kost ongeveer 100 euro. Bij een gehoorspecialist duurt het een dikke week eer je ze dan hebt. Het geeft ook van Proma Protection seals die binnen 5 minuten klaar zijn. Zoals gezegd. Je moet altijd eerst een beetje spelen met de bijgeleverde tips. Soms moet je ze juist niet te ver in je oren duwen. Verder zou je ook double flange of tripple flange kerstboomtips kunnen proberen. Die geven een betere seal en zitten wat steviger en dieper in de gehoorgang. Wil je gewoon zekrheid dan koop je de comply foamtips. Die zijn wel wat duurder en gaan niet zo lang mee als silicone geltips. Maar het zit stevig en sluit goed af.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100