autoradio met 2x actieve subwoofers en extra versterker voor 4x MTX ovale speakers

Heb ik nu een auto radio nodig waar 3x versterker uitgangen op zitten of Kan ik de 2 actieve subwoofers splitten want de subs zijn natuurlijk al gefilterd en bass is natuurlijk altijd mono, dit allemaal ga ik in een oude stadsbus bouwen dus ik heb nu voor alle duidelijkheid ,,,, 2 actieve subwoofers 4x MTX ovale speakers, waar ik nog een versterker op zet, en het hoef echt niet een discotheek te worden, maar een Leuk geluidje, daar gaat het om, en natuurlijk zo goedkoop mogelijk, dus wat voor goedkope radio Kan ik gebruiken, 2e hands opzoeken is voor mij geen probleem en hoe los ik mijn probleem dalijk op met 3x twee tulpstekkers bij me radio????

Toegevoegd na 6 dagen:
Beste mensen, ik heb al een super antwoord gehad maar nu even nog iets extra, de 2 subwoofers lus ik door, maar nu mijn vraag, stel, ik doe een 3e doorlussen, zou dat ook gaan, want ze zijn zelf natuurlijk al met versterker, dus de vraag, van tulp signaal radio, naar actieve subwoofer, en dat 2x doorlussen

Toegevoegd na 6 dagen:
Even tussen haakjes, ik heb voor de 4 MTX ovale speakers een 4 kanaals MTX versterker gekocht, de thunder 6304, ik hoop daar een beetje geluid op die manier te krijgen, ik weet het is geen super ding maar ik ben geen PRO. Maar goeie adviesen, ben ik altijd nieuwsgierig naar, alvast bedankt, Henk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Kies een 4 kanaals versterker voor de MTX speakers. Op de signaalkabel van de radio zet je een splitter, dan heb je twee uitgangen. Een gaat naar de versterker, de andere naar de eerste subwoofer. De eerste subwoofer lus je door naar de tweede en je bent klaar. Je kunt iedere radio nemen die je wilt, maar ik zou wel letten dat er USB en 3.5mm Jack ingangen op zitten om ook Ipods etc aan te kunnen sluiten. En koop een redelijk merk van Sony, Kenwood of Pioneer. DUs geen Marquant of goedkope troep van 3 tientjes, zonde van het werk en eindresultaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100