ik heb een probleem met het aansluiten een versterker , ik weet niet hoe ik rem en +v tegelijkertijd aangesloten krijg met 1 draadje ? (rood draad)

Weet jij het antwoord?

/2500

De foto is zeer onduidelijk en onleesbaar maar ik zal u proberen helpen. De linkse dikke draad is vermoedelijk de min (-) 12 Volt en wordt aangesloten aan de massa van uw auto. De rode draad is de plus (+) 12 Volt en word aangesloten na een zekering die daarvoor voorzien i, normaal samen met uw radio. Toegevoegd na 33 minuten: GND (GrouND) is de - 12 Volt en dus de min van de accu. +V (Voltage) is de + 12 Volt en dus de + van de accu. Tss de + pool van de accu en de +V moet er wel een zekering komen.

Om zowel de REM en de +V op de rode draad aan te sluiten kun je een dun U-vormig stukje draad met beide uiteinden in REM en +V steken, daarna steek je de rode draad bij het draadbrugje in de V+ aansluiting. Het is inderdaad aan te bevelen om een zekering in de rode draad op te nemen zodat bij kortsluiting niet jouw kratradio afbrandt of de accu stuk gaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100