Wat is een goeie around-ear hoofdtelefoon waarvan er weinig geluid 'weglekt'?

Ik ben opzoek naar een around-ear hoofdtelefoon die ik in heb bijzijn van andere mensen gewoon kan dragen zonder dat ze zich er aan hoeven te storen. Er moet dus niet veel geluid weg lekken. Ik had de Monster Beats by Dr.Dre Studio hoofdtelefoon op het oog maar ik heb daar op internet wat reactie over gehoort dat die veel geluid laat weglekken. Klopt dit en is er misschien een ander goeie variant op deze hoofdtelefoon?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik heb de moster tour edition van dr.dre en ze zijn goed er lekt eigelijk geen geluid weg is mijn ondervinding er mee aleen ze zij wel erg prijzig

Het belangrijkste waar de dan op moet letten is dat je een 'gesloten' koptelefoon koopt. Deze lekken minimaal geluid weg. In de bronnenlijst heb ik een goedkope gesloten koptelefoon gezet van een bekend koptelefoonmerk. Ze hoeven niet duur te zijn, maar uiteraard geldt over het algemeen: hoe hoger de prijsklasse, hoe hoger de kwaliteit. (niet altijd dus) Voor uitgebreide info kun je ook bellen met de klantenservice van Bax-shop.nl, ik heb hier erg goede ervaringen mee!

Bronnen:
http://nl.musicianuniversity.com/Recording...
http://www.bax-shop.nl/multimedia-/-hifi-h...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100