Wat is een goede koptelefoon voor maximaal 200 euro?

Ik mag thuis nooit muziek luisteren omdat mijn broertje naast mij een kamer heeft en altijd zeurt dat de muziek uit moet. Ik wil dus graag een goede koptelefoon voor het liefst maximaal 200 euro. Ik luister graag muziek met veel bas...

Toegevoegd na 49 minuten:
ik wil graag dat hij noise cancelling is, en als het niet te veel moeite is zou ik graag horen welk model precies en niet het merk omdat ik wel ongeveer weet welke merken goed zijn. Toch bedankt voor het reageren!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor dat budget zit ik aan deze te denken: http://www.audio-technica.com/cms/headphones/0edf909675b1be4d/ Je houdt zelfs nog iets want voor €166+8 is deze de jouwe: http://www.thomann.de/nl/audio_technica_athm50.htm Mocht je toch persé noise cancelling nodig vinden (de ATH-M50 sluit perfect af en geeft al een prima demping) dan kan ik deze aanbevelen: http://eu.audio-technica.com/en/products/product.asp?catID=5&subID=36&prodID=3649 Die is een paar tientjes meer: http://www.thomann.de/nl/audio_technica_athanc7b.htm Het geluid van deze professionele koptelefoons is superieur voor deze prijsklasse. Geen betere gehoord en ik ken ze als geluidstechnicus allemaal, AKG, Sennheiser, BeyerDynamic, noem ze maar.

Sennheiser heeft een hele goede naam wat betreft koptelefoons en met jouw budget moet dat zeker lukken: http://www.headphone.com/selection-guide/10-best-headphones.php Toegevoegd na 1 minuut: http://www.bax-shop.nl/sennheiser/bekijk-alle-producten.html?gclid=CNfT3uWyp6wCFUJI3godzD0SNw Professionele stuff!!!

In de winkels heb ik de boze hoofdtelefoon een keer opgehad, deze geven een erg mooi geluid en vallen binnen je budget (€149). Ook zijn ze niet erg licht, een groot nadeel van de meeste vind ik namelijk het gewicht van de hoofdtelefoon.

Sennheiser zijn prima koptelefoons. De beste zijn die van pioneer maar die beginne vanaf 350€ als je een goeie hebt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100