Kunnen deze speakers aangesloten worden op een computer?

kunnen deze speakers aangesloten worden op een computer?

http://www.feedback.nl/shop/product/computer-en-recording/behringer-ms-16/100006284/112919

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, daar zijn ze uitstekend voor geschikt. En er komt ook nog een redelijk goed geluid uit. Maar let op, ze nemen veel plaats in, ze zijn nogal groot.

Korte antwoord, ja dat kan! In de gebruiksaanwijzing (bron) staat het uitgelegd, bij de speakers zit een kabel met jack naar cinchaansluiting en daarmee kan je je pc aansluiten op input 2

Jawel, maar voor die prijs heb je ook speciale goede pc boxen

Ja dat kan ik herken ze

Met een stereo kabel met aan twee kanten een 3,5 mm kabel kun je de koptelefoon- of lijnuitgang van je computer direct op input 1 aansluiten, ik denk dat dat de eenvoudigste oplossing is. Deze speakers klinken waarschijnlijk beter dan de meeste computerspeaker setjes: hoe groter en zwaarder de kast, hoe beter de weergave van lage tonen mogelijk is. Toegevoegd na 7 minuten: Het vermogen van 2 x 8 W is ruim voldoende voor op je kamer. Als je de speakers met jouw DJ-set op feestjes wilt gebruiken dan zijn ze waarschijnlijk niet groot genoeg. In een zaal waar honderden mensen in gaan heb je ook al gauw een paar honderd watt aan speaker vermogen nodig, met natuurlijk de juiste versterker daarbij. Een feestje met een tiental mensen zal nog net te behappen zijn, ook zeer afhankelijk van de soort muziek die je wilt gaan draaien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100