kan ik een radio ook zonder interne voeding gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als in die radio een batterijcompartiment zit en je doet er de voorgeschreven batterijen in, Ja dan zou je hem kunnen gebruiken.

ja, alles kan ;)... je moet alleen zien, als je radio bv 12 volt nodig heeft, moet je die ook 12 volt geven, anders kan het zijn dat die het niet zo goed meer kan doen. Je zou bv de interne voeding uit een radio kunnen halen, en een externe voeding gebruiken, alleen weet ik niet of je die er zo makkelijk uit gaat krijgen. denk zelfs dat bij een recente radio de voeding bij op de printplaat van de versterker zit. daar is het al iets moeilijker. succes!

Je bedoelt ?de batterij om zeilen ?ja dat kan !maar NIET zomaar op 220 dan brand het kapot ,er moet n transformator (omvormer)tussen .ben je handig ?schroef evt een oude nog goede tel oplader uitelkaar .weet je niet wat je doet !doe het NiET ! Of een gebruik een oude kinder trein transformator .

Ja dat kan, maar als je interne voeding het heeft begeven zal dat waarschijnlijk door kortsluiting komen. Als je een externe voeding aansluit loop je een gerede kans dat die voeding ook sneuvelt. Je vraag geeft te weinig informatie om er meer over te zeggen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100