Wat kan ik vragen voor een radio uit 1948?

Het gaat hier om de Philips BX 370 U (ook wel kompasje genaamd) Ik wil 'm verkopen maar ik krijg een bijzoner laag bod naar mijn smaak. De radio is in goede staat (alles erop en eraan) doek is mooi. Er komt echter geen geluid meer uit. Drie buizen doen het nog alleen één grote (rechts in de hoek) geeft geen sjoege. Wie kan mij een indicatie geven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij zulke radio's is het eigenlijk vooral wat de gek er voor geeft. Je moet maar net een gek vinden, die echt interesse heeft voor een dergelijk toestel. Waarde ligt waarschijnlijk tussen de 50 en 100 euro. Nu nog de juiste koper weten te vinden. Als je hem op Marktplaats zet, weet je eigenlijk zeker, dat je flut biedingen krijgt. Misschien moet je radio eens aanbieden op de speciale radiofora. Daar zitten de echte liefhebbers.

wat een verzamelaar er voor kwijt wil zou hem niet onder de 75 euro aanbieden je kunt altijd nog zakken

Een aantal jaar geleden hebben wij een soortgelijke radio verkocht voor...let wel: € 50,- En de onze deed het ook nog helemaal. Je krijgt er bijna niks voor, want er worden zoveel van dat soort radio's aangeboden. Op iedere rommelmarkt kom je er wel een paar tegen. Dus als je iets van 50 euro krijgt dan mag je blij zijn. Vind je dat te weinig, dan zou ik hem lekker zelf houden.

Radiofreaks zijn gevoelig voor het technische verhaal. Ik denk dat ik je advertentie heb gezien en dan klopt de foto van de achterkant niet met de type aanduiding. Foto BX 370 U Misschien maak je meer kans bij de afdeling antiek. Maar als je meer dan E 50,- vangt ben je een hele speksnijder een nieuwe A1 buis is heel moeilijk te krijgen.

100 euro zo

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100