wat moet je doen als je je ipod touch laat synchroniseren en dan doet ie het niet?

je ziet in itunes gewoon staan dat ie aan het synchroniseren is en ook op de ipod touch maar als ik hem eruit haal zegt hij dat er geen materiaal bij muziek staat.
WAT MOET IK DOEN???

Weet jij het antwoord?

/2500

je muziek uit de bibliotheek van iTunes halen daarna er weer inplaatsen en je iPod weer synchroniseren

In iTunes op je iPod als aangesloten apparaat klikken en klikken. Kies om een backup te maken van je instellingen. Duurt even als je veel muziek (en evt. films, foto's en apps) hebt om over te zetten, maar dat is hij weer helemaal "vers". Voordat je dit doen kun je als dit een iPod touch is hem ook even helemaal uitzetten en weer aanzetten, om te proberen of je muziek dan alweer terug is...

Kijk eens of op iTunes de muziek ook niet erop staat. Dus even via iTunes afspelen. Als de muziek niet op Itunes of de compu staat dan dan komt op de afspeellijst een uitroeptekentje erachter volgens mij. In dat geval copyeer je mogelijk alleen alleen de titels en eventueel een hoes van de Muziek. De muziek moet ergens op de computer blijven staan. Niet wissen dus. Je kunt zien of de muziek echt geladen wordt door het draaiende rondje achter jouw iPod die in de linker balk erbij staat als je het hebt aangesloten.

Je moet de muziek die je wilt synchronyseren, wel selecteren, kijk ook of "muziek synchronyseren" wel aangevinkt staat. Anders Apple even contacteren. Sowieso niet herstellen want dan ben je alles, msar dan ook echt alles kwijt, en er is geen herstel mogelijk. Succes ermee.

Misschien moet je eerst op uitpod uitwerpen/verwijderen klikken in itunes. Dit had ik met mijn oude ipod ook Toegevoegd na 15 seconden: Ipod

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100