Hoe kan je een blikje Cola of Fanta openen zonder dat het open moet? (zie beschr.)
Ergens heb ik een filmpje gezien hoe je een blikje kan openen zonder het lipje te gebruiken. Bijv. voor verzamelaars die het blikje niet open willen maken.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Dranken. Vragen over koken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ergens heb ik een filmpje gezien hoe je een blikje kan openen zonder het lipje te gebruiken. Bijv. voor verzamelaars die het blikje niet open willen maken.
None
Gaat om bacardi van 75%. Hoorde mogelijk schadelijk voor de slokdarm?
een geopende fles wijn wordt zuur doordat azijnzuurbacterien de alcohol omzetten in azijnzuur. Bij sterke drank gebeurt dit niet omdat het alcoholpercentage te hoog is, de bacterien gaan dood. Maar waar ligt de grens, bij welk alcoholholpercentage leggen de azijnzuurbacterien het loodje?
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing