Zijn er werkelijk honderden vogels dood uit de bomen gevallen in Den Haag, en is de oorzaak bekend?

Ik las het op MSN en ook op bedenkelijke websites die het toewijzen aan straling van 5G.
https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/opmerkelijk/meer-dan-honderd-vogels-vallen-dood-uit-bomen-in-den-haag/ar-BBOV8d7?ocid=sf&fbclid=IwAR1_ti4p4MMnhYneL_jrq7JBU6C_a0-RHt5U0ww6utUYuH4L-6SyELh1dPg
https://jdreport.com/5g-experimenten-den-haag-honderden-vogels-vallen-massaal-dood-uit-de-bomen/

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, er wordt door de media graag ingespeeld op allerlei angsten. In films idem. Vaak is dat om geld te verdienen. Kranten met onheilsboodschappen worden meer verkocht. Drankjes, pillen en poeders tegen deze angsten gaan voor vermogens over de toonbank. In Japan kostten de tsunami 19000 doden. Zo gevaarlijk is kernenergie. Toch? Van die 19000 was één (EEN) die MOGELIJK door de straling werd veroorzaakt. Dus gaan we alle kerncentrales sluiten. Toch? En 5G, dat moet NOG dodelijker zijn dan 4G. Aangezien zo goed als niemand iets van kernenergie snapt, en niets van 5G, kun je daar de meeste mensen lekker mee de gordijnen in jagen. Het is allemaal lulkoek en larie. Laat je niets wijsmaken voordat je je echt in de materie hebt verdiept. Maar dat kost wel wat tijd en moeite. Voor beginners: kijk op NPO naar de uitzending van ZML (Zondag Met Lubach). Uitgezonden op zondagavond, en herhaald op maandagavond.

Het klopt dat er onverklaarbare vogelsterfte is in den Haag. Allemaal spreeuwen. Oorzaak wordt nog onderzocht door deskundigen. Kan een epidemie zijn of vergiftiging. Tot op heden weet niemand dat , en is het beter om af te wachten dan om je bang te laten maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100