heeft een zebra meer zwarte of witte strepen

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is per zebra verschillend. En kan niet vertaald worden naar een exact getal. Een zebra krijgt zoiets mee in de genen van zijn voorouders. Wil je het (zeker) weten, koop dan een kaartje voor de dierentuin en leef je uit.

Hoewel wij het niet kunnen zien, is niet 1 zebra gelijk aan een ander, net zoals wij als persoon 1-malig zijn. Dus helaas is deze vraag niet te beantwoorden.

Meer witte want het zwarte dat je ziet, zijn geen strepen maar zijn originele huidskleur =D M.a.w: een zebra is zwart met witte strepen Hoeveel witte strepen hij heeft is bij iedere zebra anders

Een zebra zijn witte strepen op een zwart wegdek. Doorgaans begint een zebra met een zwart (ongeverfd) vak aan de stoepranden. Dus meer witte dan zwarte strepen in absolute zin. Tel je het zwarte van een zebra wel als strepen, dan zijn het meer zwarte dan witte strepen.

Zebra's zijn wit met zwarte strepen,aangezien het wit onder de buik doorloopt (en dus verbonden is) bij alle zebra's en zebra soorten Zebra's hebben dus helemaal geen witte strepen, dus meer zwarte strepen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100