Wat te doen met een vreemde kat die aan is komen lopen?

Sinds drie dagen woont er een vreemde kat in onze achtertuin. Ben de hele buurt langs geweest of ze een kat missen. Niemand kent deze kat. Kat ziet er verzorgd uit. Ben het beestje nu maar eten aan het geven. Kan hem niet binnenlaten vanwege allergie. Welke instantie gaat hier over?

Weet jij het antwoord?

/2500

Omliggende dierenasiel bellen en de politie natuurlijk. In de tussentijd het beestje zelf verzorgen, voordat hij hem smeert.

katten kunnen in principe heel goed voor zichzelf zorgen. bijvoeren hoeft helemaal niet. ze staan nog zo dicht bij de oorspronkelijke wilde kat, dat ze prima kunnen jagen en ook weten hoe ze dat moeten doen. ze kunnen echter ook overlast veroorzaken. (toch zeker als ze een partner vinden en nog meer katten op de wereld zetten). daarom is contact met een asiel een goede stap. overigens een rondstruinende kat die voor zichzelf moet zorgen kan ook zo zijn voordelen hebben. ze leven onder andere van muizen en met een kat in de buurt zullen die dan ook minder geneigd zijn bij jouw huis rond te hangen. vogelliefhebbers zullen het hier niet mee eens zijn, want ze lusten ook vogeltjes.

je zou op marktplaats(BIJ VERLOREN OF GEVONDEN) kunnen kijken of iemand een kat mist in de buurt .tevens zou je zelf ook een adv kunnen zetten over de aan gelopen kat

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100