Katten poepen op mijn balkon. Wie weet welke stof ze afschrikt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kattenschrik van Ecostyle. Niet giftig voor andere dieren. (ook niet voor katten. wel heel vies voor ze)

Stront van roofdieren... (is er een circus of dierentuin bij jullie in de buurt...?)

Een beetje koffie-grit op je balkon strooien, daar hebben ze een hekel aan, ( gebruikte koffie uit je koffiefilter )

Een paar druppels Hertshoornolie schijnt heel effectief te zijn. Te koop bij natuurwinkels

Misschien de kattenbak op het balkon zetten? En natuurlijk dagelijks verschonen.

probeer er iets neer te leggen wat kraakt zoals aluminiumfolie dan blijven ze ook weg

Mijn kat schrikt dat niet af, maar ik heb dan ook wel een super eigenwijze kat! Ze verkopen bij de dierenwinkel een spray, (dat is een geur waar katten niet van houden) Kan even niet op de naam komen, kost in ieder geval een paar euro, maar dan ben je wel van het probleem af. Ik gebruikte dit voor mijn vorige bankstel, waar de kat niet op mocht. succes!

Je kan alle bovenstaande trucjes gebruiken, maar de kans is heel groot dat het niet gaat werken. Zijn het je eigen katten of die van andere mensen. Katten poepen graag op zacht los zand. Doen ze het bij jou in plantenbakken of gewoon op de vloer? Geen azijn gebruiken, wellicht poepen ze dan niet meer, maar het nodigt wel uit tot plassen, dus daar schiet je niets mee op.

azijn vinden katten vreselijk chloor vinden ze heerlijk

Geur van andere diersoorten.

Als het je eigen katten zijn, verstoor je hun patroon die ze normaal bij je gewend zijn. Als het andere katten zijn, geef ik de oplossing die ik bij alle kat gerelateerde problemen geef. Een kat is een territoriaal beest. Dit baseert hij op het gebied waar hij verzorgd wordt. Zodra het dier te eten krijg op jou balkon beschouwd hij dat als zijn territorium. Jij ontbijt hoop ik ook niet op het toilet. Dit lost erg veel problemen op met overlast van katten met betrekking tot de uitwerpselen.

ik zou het echt niet weten ik zelf spuit altijd met spul dat je tegen spierpijn gebruikt op de plekjes waar ze niet mogen komen of hun behoefte doen.en dat helpt bij mijn katten prima

Kattenschrik van Pokon. Te koop bij o.a. een tuincentrum.

ik heb eens wat gehoord over berenvet, maar ik geloof dat het niet zo kattenvriendelijk is. en hoe je daar aan moet komen? kiattenschrik (de plant) heb ik ook al eens geprobeerd maar die stinkt echt heel erg, dat is meer wat om ergens achterin een grote tuin te zetten... tenzij je het prettig vind om in de stank van die plant te zitten. mischien kun je wat met aluminiumfolie verzinnen, daar hebben ze een hekel aan, of peper.

ik weet geen stof die ze afschrikt, maar wel iets anders: gooi een grote emmer koud water over ze heen wanneer je hen ziet en het zal nooit meer gebeuren. kan absoluut geen kwaad, ze schrikken alleen en weten voor de rest van hun leven, hier moet ik niet komen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100