Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar in Gelderland mogen honden zwemmen?

Hoi allemaal,
Ik ben opzoek naar een plek waar honden mogen zwemmen in augustus. Het liefst in de buurt van Elst (GLD). Het zou ideaal zijn als mensen er ook kunnen zwemmen. Mochten jullie nog leuke boswandelingen/parken kennen dan hoor ik dit ook graag.
Alvast bedankt!

Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
7.5K
jodyenboyke
4 jaar geleden
Er zijn een heleboel site's te vinden, die dat al helemaal hebben uitgeplozen. Ook facebookgroepen met specifieke honden wandelroutes. Hondsdol.nl zet allerlei leuke uitjes op hun pagina.
Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
@JJ1123
https://www.doggydating.com/honden-los-in-hondenspeeltuin-park-lingezegen-te-elst
Park en Hondenspeeltuin Lingezegen

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Bij de Rijkerswoerdse Plassen.

Uit : https://www.hondenplaza.nl/hondenforum/wandelingen/plekken-aan-het-water
---Ik ga altijd naar de Rijkerswoerdse plassen bij Arnhem. Je hebt daar 2 meren, maar bij het ‘grote’ meer mag je niet met honden komen. Dit staat ook duidelijk aangegeven met borden etc. Ernaast ligt een wat kleiner meer, waar je helemaal rond kan lopen met je hond(en) en waar ook genoeg plekjes zijn om rustig te zitten. Over het algemeen is het hier vrij rustig (het kan zijn dat je (iets te) enthousiast begroet wordt door een drijfnate heidewachtel en golden retriever. Dit meertje ligt langs het golfbaan (pitch & putt). Ik kan je aanraden niet je auto langs de weg, die tussen de 2 meren doorlopt, te zetten want ze delen erg vaak boetes uit !! ---
(Lees meer...)
4 jaar geleden
tinus1969
4 jaar geleden
Overigens is dit blijkbaar geen officiële plek, maar worden honden gedoogd: https://www.hondenforum.nl/plaza/viewtopic.php?t=165447&p=3444207 https://www.uiterwaarde.nl/recreatie/recreatiegebieden/rijkerswoerdse-plassen

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding