Waar in Noord Nederland kan ik een fret halen?

Ik ben elke site die ook maar het woord fret in de naam bij langs geweest, maar kan nergens iets vinden wat in de buurt ligt. Ik woon in Leeuwarden, Friesland. Ik ben op zoek naar een (in ieder geval deels) zindelijke fret, moet geholpen zijn en geslacht maakt me niks. Wat wel een must is, is dat de fret goed overweg moet kunnen met andere fretten. Ik ben namelijk op zoek naar een huisgenootje voor mijn eigen fret. Enig idee? Tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dichtstbij is Drachten: Website zo actueel mogelijk, even bellen of er andere dieren plaatsbaar zijn. https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/dierenasielen/swingedrachten-drachten De Frettenvereniging heeft een lijst van 23 fretten die opvang zoeken. Zelf even uitzoeken hoe en waar! http://www.frettiggestoord.nl/index.php/opvangfretten.html De website is nu in het beheer van Frans van Lieshout, bestuurslid van Frettig Gestoord. http://www.frettenasiel.nl/index.php/nieuws Je kunt altijd bij de diverse fokkers informeren naar beschikbare fretten: https://www.frettenfokkers.nl/liefhebbers/beschikbaar.html Succes Sean!

Helaas, daar kom je pas achter als je de fret bij een andere fret plaatst! Fretten bepalen dat n.l. zelf en daar hebben wij geen invloed op. Verder zijn er geen opvangen in Friesland en zal je dus even langer moeten rijden naar b.v. Utrecht(FG)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100