Wat moet ik doen als ik een eend in een te klein hok zie?

Ik zie een eend die al jaren in een te kleine ren zit samen met amdere kippen. De ren is ongeveer 7x1 meter. De eend loopt de hele tijd heen en weer langs het hek..

Toegevoegd na 1 minuut:
Hij denkt dat hij een kip is omdat hij daar op gegroeid is

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan het meldnummer 144 Red een dier bellen. Zie voor meer informatie daarover deze website https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/politie/vraag-en-antwoord/wanneer-144-bellen. Zie ook: https://www.dierenbescherming.nl/contact/dier-in-nood/meld-dierenleed. Het meldnummer is ondergebracht bij de Landelijke Eenheid (van de Nationale Politie). Dat betekent dat speciaal opgeleide politiemensen de telefoon aannemen en de juiste hulpverlener inschakelen. Afhankelijk van de melding wordt de politie, de Dierenbescherming, de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming of de Voedsel- en Warenautoriteit ingeschakeld.

1. Vraag of de eigenaar hem eruit wilt halen Wilt hij/zij niet? 2. Ga weg, maar blijf in de buurt en bel de dierenbescherming(tel.nummer is op Google te vinden) Verder kan ik je niet helpen.

Als je er zo nodig mee moet bemoeien ga dan eerst naar de eigenaar toe en vraag hem eens of het hok niet te klein is, want misschien zie je het wel helemaal verkeerd. Want een eend die heen en weer loopt denkt helemaal niet dat hij een kip is maar wil de vrijheid in met andere wilde eenden mee. Dat doen ze niet meer als er een andere eend bij gezet word.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100