wat voor ras is mijn konijn ?

Ik heb pas geleden een nieuw vriendje in huis. Ik heb hem opgehaald bij de wel koop. De verkopers zeiden dat het een dwerg konijn is maar daar geloof ik niet veel van want daarvoor heeft Bonny Briquette, zo heet mijn konijn. Te grote oren. Bonny heb ik opgehaald toen hij twee maanden oud was het was toen 1 juni. Hij is nu best gegroeid. Hij is bond heeft een witte vles met een witte mondje en neusje. In zijn nek is hij ook wit. En ik vroeg me gewoon af wat voor ras t is. Hartelijk bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

ik denk ook een dwergkonijn. Je kan het zien aan de kleur maar ook aan de vorm. Het ligt niet aan de oren. Je kan het zo wel zien. Maar een dwerg konijn heeft zulke oren. In ieder geval is het niet een vos konijn. Je kan het ook opzoeken op internet.

Bronnen:
http://konijn-en-meer.blogspot.nl/p/konijn...

Dit is een mixje. Dierenwinkels verkopen over het algemeen geen ras zuivere konijnen. Als je spreekt over dwergkonijnen heb je het over de grote van het dier niet over het ras. Je hebt verschillende maten: Dwergkonijnen, Kleine rassen, Middel slag, Groote rassen, Als ik kijk naar de tekening van je konijn zit er iets van een Hollander in (dit is een klein ras).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100