waarom is mijn kat bang?

hallo ik heb een kat van 4 jaar oud we hebben hem laten castreren ongeveer zins dien is hij heel bang geworden hij is ook heel vaak buiten maar komt nu regelmatig wel binnen en we hadden er eerst 2, 1 daar van (zijn broertje) is overleden door een infectie met de crastratie :(( ik weet niet of het hier mee te maken heeft ,en hij is ook zo bang dat hij niet naar de dierenarts gaat . kan iemand vertellen hoe het misschien komt en wat ik kan doen ??

Weet jij het antwoord?

/2500

Indien een dier gecastreerd is vinden er allerlei veranderingen plaats in zijn lichaam en geest. Sommige processen vinden geen plaats meer. De veranderingen kunnen hem heel onzeker maken. De kans is groot dat tzt hij wend aan hoe het nu is. De angst voor de dierenarts kan komen dat je hem gebracht hebt en als je hem ophaalt heeft hij pijn en voelt zich rot. Uiteraard legt hij nog lange tijd de relatie pijn arts en de reuk in de wachtkamer. Als ze altijd met zn tweetjes opliepen buiten dan is het een gemis en geeft onzekerheid. Ik zou me niet echt grote zorgen maken, de tijd die hij nodig heeft neemt hij en dan zal het snel beter gaan. Succes

Als je je echt zorgen maakt, zou je eens kunnen overwegen naar een holistische dierenarts te gaan. Zij bekijken en meten de dieren op een andere manier, kunnen ook acupunctuur doen waar de kat baat bij kan hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100