Hoeveel geld is mijn lapjeskat waard?

Ik heb mijn kat gratis gekregen, maar ik zag ook eens een lapjeskat voor 114 euro dus vroeg ik me af hoe duur een lapjeskat nou echt ge middelt is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je lapjeskat een stamboom heeft, is hij zeker iets waard. Bij raskatten bestaan ook lapjeskatten, dan heten ze schildpad of schildpad met wit. Dat is een aanduiding van de kleur. Ook zijn er verdunde schildpadkleuren bijvoorbeeld blauw-wit. De lapjeskat zonder stamboom heeft alleen een emotionele waarde en is zij dus waard 'wat een gek er voor geeft'. De lapjeskat is op een enkele uitzondering na, altijd een poes. Katers zijn normaal gekleurd, maar geven wel de kleur door. Dat jij een lapjeskat hebt gezien voor 114 euro kan best waar zijn, maar dat is dan een tweedehands van iemand die hem herplaatst wil zien of een stamboomloze poes.

Een lapjeskat voor 114 euro, dat is een kat met een goede stamboom! Heb jij jouw kat gekregen met een stamboom? En weet je of hij geen ziektes of andere kwaaltjes heeft? Als je kat een goede stamboom heeft, en het 100% gezond is kun je er best wat voor krijgen!! Misschien moet je maar eens ergens een advertentie plaatsen, en vragen wat mensen ervoor willen geven. Veel succes nog!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100