Ik wil graag een parkiet los laten vliegen in de kamer, kakt deze dan niet overal neer?

Dat zou ik niet echt kunnen waarderen namelijk. Het zou mooi zijn als hij heel trouw is aan zijn kooitje wat betreft het doen van behoeften.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

onze parkieten hadden een voorkeur voor hoge plekken met uitzicht. Wij hebben dus een houten gordijnroede op 20 cm van de bovenkant van het raam in de nis boven de vensterbank geplaatst. daar zaten ze heel graag en vaak. dan hoef je alleen maar een keukenroldoekje op de vensterbank te leggen en dit af en toe te vervangen door een nieuwe. p.s. zowel jullie als de parkieten hebben zeer veel plezier van het door de kamer mogen vliegen. houd wel de buitendeur dicht tijdens het wennen.

Hahaha, wij hebben in de kamer idd ook een parkiet rond laten vliegen, maar er zat bij ons overal "behoefte". vooral boven op de kasten en af en toe lekker op de bank xD! veders was het super leuk! hij ging af en toe op je shouder zitten of op je voeten als je tv aan het kijken was. Je zou het een tijdje kunnen proberen en als er te veel behoefte ligt overal wat je niet aan kan, sluit je hem weer eeuwig op ^^. Succes!

Wij hebben zelf 5 parkieten, en als die rondvliegen dan vinden we regelmatig kak terug op plekken waar ze een tijdje hebben gezeten (keukenkastjes,lampen) Tijdens het vliegen heb ik het nog niet gezien dat ze dit deden.

Als je wilt weten of je ze zindelijk kunt maken! Nee, dat is onmogelijk. Maar poep van parkieten is minder slecht voor je meubels dat van kanaries. het is heel makkelijk op te ruimen en is nauwelijks vochtig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100