Wilt een gecastreerde kat nog steeds seks?

Mensen hebben seks voor hun plezier en ik heb ook verhalen gehoord over gecastreerde honden die het met gewillige vrouwtjes doen. Ik heb nu thuis twee katten: Broer en zus, gecastreerd en gesteriliseerd. Ze zijn ongeveer 2 of 3 jaar. Al een hele tijd zie ik dat de man bovenop het vrouwtje kruipt, die het eventjes accepteert of wegslaat. De penis van het mannetje komt ook tevoorschijn. het valt nu ook anderen op. Is mijn kat "seksueel gedeprimeerd", heeft hij gewoon erg veel zin? Of is het toch juist het vrouwtje dat iets wilt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Jouw kater mag dan wel gecastreerd zijn, tussen de puntoortjes is hij nog steeds mannelijk. Je ziet ook redelijk vaak dat katers masturberen: op een schapenvacht, fleece dekentje of iets dergelijks. De kat heeft er behoefte aan en plezier in, en er is geen enkele reden het hem te verbieden. In geval de kat een vrouwtje probeert te bestijgen, dan is dat vrouwtje "mans " genoeg om te bepalen of ze dat toestaat of niet. Hier berijdt een van mijn gecastreerde katers af en toe een andere, ook gecastreerde kater. Het zijn maatjes, en de laatste protesteert niet. Laat je overigens niet wijsmaken dat het ook maar iets met dominantie te maken heeft: katten zijn zeer beslist geen kleine hondjes!

Het antwoord is ja. Ik heb zelf twee gecastreerde katers en een poes,en omdat de poes een binnenpoes is en nooit buiten komt en dit al van kleins af aan is de poes nog niet gesteriliseerd,En als de poes al eens krols word dan zijn de twee katers niet meer te houden en willens ze op haar,en dat gebeurt dan ook regelmatig,en ja beide kater hebben ondanks dat zij gecastreerd zijn toch een erectie. De enige die daar echt geniet van als deze aandacht is de poes. Het is ook bewezen dat gecastreerde mannen ook nog met goesting en een erectie zitten,alleen zal er nooit iets aan vocht uit komen. Wat betreft gecastreerde mannen en katers heb ik twee bronnen voor je.

Bronnen:
http://www.kattengedragcentrum.nl/192-Cast...
http://www.medischforum.nl/onderwerp/26966

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100