hoe krijg je stijf geperste houtvezel makkelijk uit de zak?

kost me 5 minuten om een handjevol los te pulken en krijg kapotte vingers kado

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik haal altijd de gehele verpakking eraf en die het dan in een curverbak. Dan kan je het makkelijk breken en "verkruimelen".

Probeer het eens met een stukje gereedschap ipv je vingers? Dus een ijzeren haak of gewoon een schroevendraaier of wat je maar kunt vinden.

Of dit makkelijk genoeg is moet je zelf beoordelen. Als je een deel (bijv 10 cm) van het plastic weghaalt, blijken er bij de baal die ik nu heb een soort losse (wel geperste natuurlijk) plakken in te zitten, die breek ik vrij makkelijk op. Als ik een baal heb die dat niet heb, haal ik veel meer plastic wel en steek stukken uit met een spade (bij bij ligt de baal in de tuin en zo'n plastic kist voor tuinkussen. Dus wat ik afsteek ligt niet gelijk door de hele tuin gelukkig. Het blijft gedoe maar dit helpt wel iets

Gebruik een broodmes om het plastic eraf te snijden. Steeds in een blok van ongeveer 5-10 centimeter (ligt eraan hoeveel je nodig hebt). Het zaagsel wat in het afgesneden blok zit kan je er makkelijk 'uitbreken'. Kijk goed of je al het plastic eraf hebt gehaald en klaar is kees!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100