Wie weet hoe je hondenhaar van je kleding kunt verwijderen?

Met natte handen heb ik al geprobeerd, maar dat werkt toch niet afdoende. Het gaat voornamelijk om fleece truien en vesten, daar blijven ze zo aan vastplakken. Alvast bedankt voor een antwoord.

Toegevoegd na 1 minuut:
O ja en dat stuk over de stofzuiger heb ik wel gelezen, maar voor mijn kleren schoon te maken hoop ik dat er een handiger manier is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Met een plakrolletje die je bij de Wibra kunt kopen (3 voor 1 euro).

Je kunt het nog makkelijker maken, een bolletje maken van plakband en dat over je kleding halen, al het haar blijft dan hangen aan de plakband.

Je hebt handschoenen, rollers en doekjes speciaal hiervoor. Vaak van en soort rubber, het trekt de haren aan, even ermee over je kleding wrijven of rollen, en het is weg. Sommige moet je vochtig maken, zodat ze beter werken. Waar je ze koopt weet ik eigenlijk niet. Misschien wel bij een wat grotere dierenwinkel.

Je kunt ook een nat washandje nemen, dat lukt best aardig.

U kunt het hondenhaar eventueel verwijderen met een 'Pet Hair Remover'. Aan te schaffen via genoemde site.

Bronnen:
http://www.natteneuzen.nl/products/Pet-Hai...

Even in de droogtrommel.koude stand en alle haren zijn weg.tenzij je geen droogtrommel hebt natuurlijk dan is inderdaad breed plakband heel handig. Je drukt het goed aan en dan lostrekken.alle haren zitten eraan.

ik heb zelf 3 honden dus ik weet wat het is om honden haren te hebben op kleding ik neem altijd een nat doekje daar veeg je de haren zo vanaf en spoel je uit onder de kraan

je hebt veel van die speciale borstels zoals die daarboven staat.

Ik gebruik zo'n fluwelen borstel. Gaat best aardig.

ik zelf gebruik altijd een rol breed plakband van ong 10cm die bij de exion geloof ik bij de verfartikelen liggen en dan scheur ik er een flink stuk af en ga zo met de plakkant over de kleding werkt perfect

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100