Hond stopt niet met braken, behalve met anti-braak middelen, wat is er aan de hand?

Het is allemaal begonnen met een epileptische aanval in september. Daarna heeft mijn hond een week onophoudelijk elke dag overgegeven, ze hield niets binnen en had hoge koorts: 40>. Hiervoor heeft ze toen anti-braak middelen gehad, toen is het 3 maanden goed gegaan. Vlak voor de kerst is ze weer gaan braken, weer een aantal dagen lang en soms gaf ze ook water over, ik ben dit keer sneller naar de dierenarts gegaan en hij heeft weer anti-braak middelen gegeven. Nu is dat een week goed gegaan maar inmiddels is mijn hond weer ziek en aan het overgeven. Wat is er aan de hand met mijn hond?

Toegevoegd na 1 dag:
De hond is inmiddels bij de dierenarts geweest en er is een echo gemaakt. Uit de echo bleek dat ze een pylorusstenose heeft. Haar sluitspier van de maag naar de darmen is erg vernauwd waardoor het voedsel moeilijk de darmen kan bereiken, hierdoor geeft ze veel over.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dat kunnen wij niet zeggen vanachter de pc. wel is duidelijk dat symptoombestrijding niet volstaat, en dat je samen met je dierenarts op zoek moet naar de oorzaak. als je dierenarts het verder ook niet weet, laat je dan doorverwijzen naar een specialist. bloedonderzoek en een echo van het maag-darm stelsel lijken me de eerste stappen. beterschap voor je hond!

Ik weet niet zeker maar misschien heeft hij iets doorgeslikt bijv een sok ofso ik zeg maar wat hoor. Maar eet of drinkt hij wel? En misschien dat heeft mijn hond dat zijn halsbandje misschien iets te strak zit dat had ik als ik ging lopen en dan trekt hij en dan moet hij hoesten. Maar Je kan hem ook laten braken misschien is het dan over en anders zou ik Naar de dieren arts gaan? Nog succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100