Kat vlooien! nu ook in huis. Maatregelen getroffen voor kat en huis. Mag hij naar binnen of buiten laten voorlopig i.v.m. de eitjes die hij nog heeft?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je inderdaad de juiste maatregelen hebt genomen, kan de kat gewoon naar binnen. Heb je vlooiendruppels gebruikt? Dan zullen de eitjes die nu nog gaan vallen niet levensvatbaar meer zijn. Bovendien is het wat sneu voor je kat om hem buiten te sluiten.

kat kan gewoon naar binnen na 3 uren net als wij.

Lekker binnen laten,de eitjes komen niet meer uit na de behandeling!! Als ik jou was zou ik ook nog een vlooienbandje omdoen. Tip, een vlooienband in stukjes knippen,stuk in de stofzuiger en minimaal een week elke dag goed in alle hoeken en gaten zuigen,zeer regelmatig de stofzuiger legen,je hoeft dan niet elke keer ook het stukje weg te gooien,om de paar dagen is voldoende! Op de plaatsen waar je moeilijk bij kunt komen ook een stukje vlooienband leggen! ( nu in de aanbieding bij C1000 maar ook bij action heel goedkoop) Sterkte kopjes voor je kat ;-) en Sterkte groetjes voor jou van vlindertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100