Hallo, is er iemand die een remedie heeft of kent tegen een heftige verharing van de kat ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

de voeding die een kat krijgt, weerspiegelt zich in z'n vacht. geef dus voer van goede kwaliteit, geen meuk uit de supermarkt. verder kan wat zalmolie over het eten helpen, dat is goed voor huid en haar. ook hanteer ik aan het begin van de ruiperiode de furminator; je haalt zo al enorm veel haar weg. realiseer je verder dat de rui een natuurlijk proces is, dus helemaal voorkomen gaat je niet lukken. wel kan je de rui met bovenstaande maatregelen flink beperken.

Momenteel zijn bijna alle dieren met een vacht of veren dek in de rui of komen dat binnenkort. Zo raken ze hun dikke wintervacht kwijt. Even geduld dus, dit gaat weer over. Overigens gebeurt dit twee keer per jaar, in de herfst en in het voorjaar.

de kat elke dag even buiten borstelen wil vaak wel helpen.

Joke, bijn alle artikelen die in TV programma's getest worden , worden gewonnen door Aldi of Lidl. Dus je kan met 'n gerust hart jouw voer daar kopen . Zowel mijn honden als katten werden heeeel oud met dat voer. IK HEB GEEN AANDELEN VAN DE FIRMA'S . iK SCHRIJF DIT UIT DIERENLIEFDE. Mijn huidige hond ,zie foto , 'n Rottweiler , ziet er prachtig uit, en is al 13 jaar. Maar zoals je kunt zien op de foto , wordt hij ook regelmatig goed onderzocht door een van de poezen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100