Kun je een varken kruisen met een koe?

Wat voor beest is de baby dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoewel het de produktie van half-om-half gehakt flink zou vergemakkelijken is er op een normale biologische manier geen methode die dit mogelijk maakt vrees ik. Wellicht dat er in een laboratorium het een en ander mogelijk is, maar met de huidige technologie lijkt het me onwaarschijnlijk dat dat een levensvatbaar individueel dier oplevert, laat staan een vruchtbaar exemplaar.

Het zou vast wel kunnen, maar of het DNA met elkaar kan combineren, is altijd de vraag.

dan krijg je een vroe.

Nee dat lijkt mij sterk. Anders waren die er vast al wel geweest. Je kan wel verschillende varkens met elkaar kruisen en verschillende koeiensoorten. Maar Varken + Koe = Varkoe... lijkt me niet :-p

Op natuurlijke wijze is dit onmogelijk ; dieren moeten genetisch behoorlijk veel op elkaar lijken wil je ze tamelijk probleemloos kunnen kruisen. Zo kennen we wel de muilezel en het muildier natuurlijk, maar ook de scheit (schaap en geit) en de lijger (leeuw en tijger). Mocht dit beest met enig ingrijpen kúnnen ontstaan, dan zou een dergelijke chimaera vermoedelijk iets van een varund of zwund (varken=zwijn) moeten heten, omdat koe eigenlijk alleen het vrouwtje is; de soortnaam is rund.

Ha, die HeroDD; Ik denk niet dat het werkt. Bovendien zit je dan met de vraag; zijn de biefstukken van dat beest dan haram of zijn de karbo's toch halal?

Nee dit is op de normale manier van voortplanting niet mogenlijk. Hoe zie jij het varken de koe bevruchten dan? dan moet ie toch wat hogere pootjes krijgen. hebben we straks ook nog varkens met gekkekoeienziekte en koeien met varkensgriep ???? Toegevoegd na 52 minuten: Een stier op een zeug lijkt mij ook weer zo zielig voor het varken. Hoe moet zo'n beest straks een jong zo groot als een koe baren?

Zoiets...?

Bij de mensen wel.Bij de dieren niet.

Dat zou ik niet weten. gewoon iets raars denk ik maar als je een tijger met een leeuw kruist, dan krijg een liger als een baby. http://www.metacafe.com/watch/250400/liger/

volgens mij niet. volgens mij kunnen alleen eigen soorten met zichzelf kruisen zoals bij honden. anders hadden we natuurlijk allang een kruising tussen een leeuw en mens gehad enzo.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100