is er iets mis met mijn kat??

sinds vrijdag slaapt mij kat alleen maar. Ze gaat steeds naar mijn kamer en gaat daar dan slapen. Ik heb haar niet zien eten. Alleen vanmorgen zag mijn moeder haar een beetje de sausje op likken van het zachte voer wat ze kreeg. Normaal rende ze veel en was ze heel actief en aanwezig. Ze heeft haar oogjes ook niet normaal open maar een klein beetje alsof ze heel moe is.

Zou er iets ergs zijn??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dit zou voor mij reden zijn NU de dierenarts te bellen. je krijgt dan een bandje te horen met het nummer van de waarnemend dierenarts. dit klinkt erg alarmerend. daarbovenop kan een kat die niet eet al snel leververvetting krijgen, die niet altijd omkeerbaar is. laat je nog even weten hoe of wat?

Ik zou voor de zichtigheid toch even naar de dierenarts gaan om toch te controleren want misschien heeft ze iets aan haar maag of iets anders.

Ik denk dat je zelf het antwoord al weet: Ja, het klinkt alsof je kat niet heel erg gezond is. Geen vragen meer stellen op Goeievraag, maar direct een afspraak maken met de dierenarts.

Katten slapen erg veel:-) De mijne is de ene keer erg actief en de andere keer niet. Ik maak me pas zorgen als hij niet eet en drinkt. Jij geeft aan dat je katje niet goed eet. Mocht het morgen nog zo zijn dan zou ik als ik jou was een goede dierenarts opzoeken en even laten checken.

hoe oud is je kat eigenlijk? het kan ook een teken zijn van oudheid

is er iets mis met mijn kat...... JAAA!!!! dat lijkt me nogal duidelijk! je omschrijft notabene nog op wat er zo anders is aan het gedrag van je kat. neem dus z.s.m. contact op met de dierenarts en maak een afspraak voor het arme dier. zou het iets erg zijn? dat weten we niet: onze glazen bollen die op afstand een heldere en juiste diagnose geven staat uit vandaag. het kan wel degelijk iets erg zijn dus waarom zou je risico lopen door nog langer af te wachten en hier je vraag te stellen als je het enige en juiste antwoord kan krijgen van de dierenarts door het dier te laten onderzoeken. je kat voelt zich belabberd, dat lijkt me overduidelijk!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100